"Herinneringen" Dit zijn verzamelingen van je beste foto's en video's, ongeacht wanneer ze zijn gemaakt. Verkrijgbaar "herinneringenOp Android-apparaten, iPhone en iPad.
Herinneringen is een nieuwe functie in Google Foto's waarmee je eerdere foto's kunt herontdekken. Deze foto's verschijnen bovenaan uw galerij, door op een van hen te klikken, wordt u naar uw verzameling foto's en video's gebracht die u die dag in de afgelopen jaren hebt gemaakt. Het is ook een van de meest Populaire functies van Google Foto's , maar met enkele haperingen. Hoe leuk ik deze functie ook vind, ik vind het om verschillende redenen niet echt leuk om een paar mensen in Herinneringen te laten verschijnen. In ieder geval kunt u eenvoudig het bekijken ervan blokkeren, of bepaalde datums selecteren om ze te verbergen, door slechts een paar instellingen te wijzigen. Hier is hoe het te doen.

Iemand verbergen die wordt weergegeven in je Google Foto's-herinneringen
Deze functie is gerelateerd aan de functie Group Like Faces van Google Foto's. Dus als je wilt voorkomen dat iemand in Herinneringen verschijnt, stopt Google Foto's volledig met het verzamelen van hun foto's. Dus je kunt het niet eens zien in een optie "Mensen". Je hebt nog steeds toegang tot zijn foto's in de tijdlijn van Foto's. Als deze boete voor u acceptabel is, kunt u doorgaan met het proces.
Open de Google Foto's-app om aan de slag te gaan 


Je ziet nu een optie genaamd "Herinneringen" U kunt uw voorkeuren met betrekking tot de functie Herinneringen wijzigen. Klik erop en klik op "Mensen en huisdieren verbergenOm de persoon die je niet graag ziet in herinneringen te verbergen.

Selecteer de persoon die je wilt blokkeren door de foto te zoeken en erop te klikken. Als je klaar bent, zie je het oogpictogram op de miniatuur, kom nu terug voor Wijzigingen opslaan.
Vanaf nu zie je geen foto's of video's met betrekking tot die specifieke persoon in je Google Foto's-herinneringen. Ook wordt de groepering van gezichten voor de geselecteerde persoon geblokkeerd en kun je ze zelfs niet zien in de foto-optie.

Als u de Memories-functie volledig wilt blokkeren, is er geen enkele schakelaar waarmee u dit kunt doen. Maar u kunt dit doen door "Foto-instellingen . te openen 

Dit is hoe je mensen kunt verbergen of de Memories-functie volledig kunt uitschakelen Google Foto's-app.










