De beste manieren om Google Foto's van het ene naar het andere account over te zetten

Tegenwoordig slaan veel mensen hun gegevens liever op in Cloud opslag Omdat ze er altijd en overal toegang toe hebben. Op deze manier wordt het een gebruik van cloud diensten Steeds vaker voorkomende. Google Foto's is een uitstekende service voor het delen en opslaan van foto's, ontwikkeld door Google. Over het algemeen geldt dat zolang u de opslaginstellingen instelt op "Hoge kwaliteitJe krijgt onbeperkte en gratis beeldopslag voor foto's tot 1080p. Maar om foto's en video's in de originele resolutie op te slaan, kunt u kiezen voor "originele kwaliteitOm foto's op te slaan, neemt de grootte van de foto's de 15 GB gratis Google-accountopslag van gebruikers in beslag. Aangezien meer afbeeldingen in de oorspronkelijke kwaliteit worden opgeslagen, kunnen gebruikers er de voorkeur aan geven een nieuw account aan te maken om meer te genieten Gratis opslagruimte.

Hoewel het gebruikelijk is om meerdere Google Foto's-accounts te gebruiken, is het overzetten van foto's tussen Google-accounts nog steeds niet eenvoudig. Als iemand dan foto's van het ene Google-account naar het andere wil kopiëren, is er dan een directe manier om de foto's snel te migreren? Gelukkig is het antwoord ja.

Google Foto's Het is niet alleen een cloudopslagdienst voor foto's en video's, maar ook een galerij-app op Android. Omdat de app erg krachtig is en geweldige functies heeft, zoals zoeken naar afbeeldingen, gezichtsherkenning, objecten, plaatsen en een optie Gratis back-up Onbeperkt in hoge kwaliteit, etc. Daarnaast heeft het ook veel opties om foto's van het ene account naar het andere over te zetten.

Of je nu gewoon wilt Eén foto overzetten Of een groep foto's of zelfs allemaal, u kunt elk van deze methoden gebruiken om ze over te zetten. laten we beginnen.

Zet Google Foto's over van het ene account naar het andere

1. Google Fotoberichten

De Google Foto's-app heeft een ingebouwde berichtenoptie. Je kunt er gebruik van maken en foto's delen door het te selecteren -> klikken op een optie DelenPersonen -> en verzend naar een ander Google Foto's-account met behulp van een e-mail-ID of telefoonnummer. U kunt het zelfs naar meerdere accounts tegelijk verzenden door meerdere e-mail-ID's in te voeren. Deze techniek is handig voor het verzenden van één of enkele foto's. Dit is de snelste optie waarop men dagelijks kan vertrouwen.

Later kunt u toegang krijgen tot de contacten waarmee u in Google Foto's hebt gecommuniceerd door te klikken op DeeloptiePersonen -> en selecteer Contactnaam Verplicht. Je kunt hier meer foto's delen en zelfs de mogelijkheid hebben om tekstgesprekken te sturen. Als je foto's naar meerdere mensen tegelijk stuurt, zal de applicatie een interface maken zoals Groeps chat. Kortom, dit werkt net als het verzenden van een foto op Whatsapp of iMessage naar de contactpersoon, maar hier kun je het meteen van binnen doen Google account.

2. Album delen

Organiseer foto's en video's van een evenement, reis of andere gelegenheid om herinneringen op te halen met meerdere mensen via gedeelde albums. Kijkers kunnen hun foto's, video's en opmerkingen aan uw albums toevoegen. U kunt uw albums delen via een link of rechtstreeks met een specifieke gebruiker.

De manier om het album te delen is anders dan het verzenden via Google Foto's Berichten. Hier kan je Identificeer foto's -> Klikken Meer icoonMeer -> Selecteer de optie genaamd gezamenlijk album -> selecteer nieuwe gedeelde herinneringen -> Geef het album een ​​naam en tik op Delen-knopPersonen  -> Selecteer nu Contact In de lijst kunt u ook meerdere contacten selecteren. Dat is alles, je hebt dit album gedeeld met de contacten die je hebt geselecteerd.

Het verschil tussen het delen van een album en het delen via berichten is dat de foto's die je via berichten hebt gedeeld, die foto's alleen zullen toevoegen aan de bibliotheek van andere accounts, terwijl het delen van het album een ​​album zal creëren waar iedereen met toestemming toegang heeft tot de foto's in het album .

3. Downloaden en uploaden

Downloaden en uploaden is de primaire methode waarmee u afbeeldingen kunt downloaden en verzenden via elk medium zoals Whatsapp of iMessage. Deze methode kan handig zijn voor mensen die Google Foto's niet gebruiken.

U kunt enkele of meerdere foto's selecteren en op . tikken Meer icoon Meer  en download het. De afbeeldingen worden naar uw apparaat gedownload en u kunt ze delen met primair recht waar je voorkeur naar uitgaat.

4. Deel uw Google Foto's-bibliotheek met een partner

Foto's delen met partner is een soort coole functie die kan worden gebruikt om alle foto's of foto's met alleen specifieke mensen over te zetten. U krijgt toegang tot deze functie linksonder op de pagina en klik vervolgens op Deelname   -> Meer icoon   -> Instelling Gedeelde bibliotheken -> opstarten. Kies of voer een e-mailadres in. U kunt alleen mensen uitnodigen die een Google-account hebben (hier kunt u slechts één partner kiezen). Zodra je de partner hebt geselecteerd, tik je op volgende Bepaal of je alle foto's wilt delen of alleen die foto's die specifieke mensen bevatten.

Kies de foto's om toe te voegen aan het account van je partner.

  • Alle foto's: U kunt alle foto's delen.
  • Foto's van specifieke mensen: U kunt een of meer gezichtsgroepen kiezen om te delen. Foto's die overeenkomen met een van de geselecteerde gezichtsgroepen worden gedeeld. Meer informatie over filteren op gezichtsgroepen.
  • Alleen foto's van vandaag: Alle foto's waarvan de datums de gekozen datum volgen, worden gedeeld. Meer informatie over filteren op datum.

Nu kunt u desgewenst de datum instellen, zodat alleen foto's na die datum worden verzonden. Je moet klikken op volgende en klik vervolgens op verstuur uitnodiging. Er wordt een e-mail verzonden als uitnodiging. Na acceptatie kan uw partner uw foto's bekijken.

Het beste is dat, aangezien je het andere account als partner hebt toegevoegd, zelfs toekomstige foto's ook worden overgedragen volgens je instellingen. Deze methode is handig als u meerdere accounts heeft en deze met elkaar wilt synchroniseren.

ملاحظة: Als u uw bibliotheek met iemand anders wilt delen of een uitnodiging wilt ontvangen om hun bibliotheek te bekijken, moet u stoppen met delen met de huidige partner.

5. Google Afhalen

Google Takeout Het is ook een soort van downloaden en uploaden, maar dit zou handig zijn om alle afbeeldingen te downloaden en ze allemaal naar een ander account te uploaden. Dit is de meest gebruikte techniek wanneer iemand dat wil Schakelen tussen accounts.

Je kunt je openstellen Google-instellingen -> Gegevens en privacy -> Download uw gegevens -> Je moet alles deselecteren en selecteren Google Foto's Gewoon en klik op volgende stap -> الآن , breng uw wijzigingen aan en klik op Export maken. Dit kan enkele minuten tot dagen duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens in Google Foto's-account Na afloop ontvang je bericht per mail. Je kunt alle afbeeldingen met één klik downloaden en uploaden naar het account dat je nodig hebt.

6. Multicloud

Google Takeout is echter een enorm proces om alle foto's van het ene account naar het andere over te zetten, omdat er veel gegevens moeten worden gedownload en opnieuw moeten worden geüpload. Dat is de reden waarom de optie van derden genaamd Meerdere cloud naar de scène, waar u gewoon twee Google Foto's-accounts kunt kiezen en de gegevens in de backend tussen hen worden overgedragen.

Om te beginnen, moet u een account aanmaken en inloggen op Multicloud-service -> Selecteer de optie genaamd Cloud Explorer in het hoofdmenu. in optie Voeg clouddrives toe , kies een optie Google Foto's en noem maar op Google Foto's 1 Log vervolgens in op het account waarvan u gegevens wilt overzetten. terug naar Voeg clouddrives toe -> En selecteer een optie Google Foto's opnieuw en noem maar op Google Foto's 2 -> Log in op het Google Foto's-account waarnaar u wilt overzetten.

Selecteer nu de optie genaamd Cloud Transfer In het bovenste menu -> selecteer een optie Google Foto's 1 in optie "Van" en selecteer een optie Google Foto's 2 In sectie "Tot" En klik Data overdracht. Het kan enkele minuten tot dagen duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens en er wordt een e-mail naar u verzonden zodra het proces is voltooid. Het beste is dat albums, gedeelde albums, enz. net zo worden gekopieerd als op het vorige account.

Overdracht van Google Foto's

Als u een foto of enkele foto's wilt verzenden, kunt u de ingebouwde berichtmethode of de download- en uploadoptie kiezen. Je kan kiezen Album delen als je wilt Een groep foto's delen. Als u twee accounts wilt synchroniseren, de Partneraandeel Het doet je niet aan een andere optie denken. U kunt kiezen voor Google Takeout of zelfs een service van derden zoals Meerdere Cloud Om alle foto's van het ene account naar het andere te delen.

Ga naar de bovenste knop