Hoe u uw Instagram-verhalen kunt delen met alleen goede vrienden

Als je iets naar je goede vrienden stuurt, heb je de neiging om jezelf te zijn. Je kunt gekkere foto's plaatsen die je normaal niet op al je Instagram-volgers plaatst; Je hebt tenslotte een reputatie hoog te houden.

Dankzij de Instagram-functie waarmee je je verhalen alleen naar je beste vrienden kunt sturen, kun je echt jezelf zijn. Instagram heeft deze functie op 30 november aangekondigd, dus als je hem nog niet hebt gezien, blijf kalm, hij komt eraan.

Een gesloten vriendenlijst maken op Instagram

Voordat je doorgaat en je verhalen deelt met je goede vrienden, moet je ervoor zorgen dat je echte goede vrienden al op de lijst staan. Om een ​​persoon toe te voegen aan je goede vriendenlijst, klik je op het hamburgerpictogram rechtsboven.

Vrienden sluiten is de derde optie en nadat u deze hebt geselecteerd, kunt u er handmatig naar zoeken. Instagram zal ook mensen voorstellen die je misschien aan de lijst wilt toevoegen, maar het is aan jou wat je toevoegt.

Als je je lijst met goede vrienden wilt bewerken, kun je de lijst ook openen door op de groene lijst "Vrienden sluiten" rechtsboven in je verhaal te klikken. Klik op Bewerken Vriendenlijst sluiten om uw wijzigingen aan te brengen.

Instagram laat je zien met welke gebruikers je het vaakst communiceert en stelt ze voor als goede vrienden. Druk op de groene knop Toevoegen en die goede vriend wordt meteen toegevoegd.

Wanneer u een goede vriend toevoegt, ontvangt de andere persoon geen melding dat deze aan de lijst is toegevoegd. Hij kan zien dat ze op de lijst met goede vrienden staan, omdat de berichten die je met die groep deelt, een groene ring om zich heen hebben.

Nadat je je goede vrienden hebt toegevoegd, worden ze weergegeven in je lijst met goede vrienden. Naast deze vriend zie je een groene verwijderknop. Als je ooit besluit om deze vriend te ontvrienden, is dit de knop die je moet indrukken.

Hoe Instagram-verhalen alleen te delen met goede vrienden

Als het gaat om het maken van je Instagram-verhaal, maak je het zoals je normaal zou doen. Als je klaar bent, is het tijd om het te delen. Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot de optie Vrienden sluiten. De makkelijkste manier is om onderaan op de groene cirkel “goede vrienden” te klikken.

Als je om wat voor reden dan ook de lange weg wilt gebruiken, klik dan op de knop "Verzenden naar" en "Vrienden sluiten". Het staat echt onder de optie "Jouw verhaal".

Als je de optie Vrienden sluiten niet ziet, zorg er dan voor dat je de nieuwste versie van Instagram gebruikt. Zelfs als uw apps meestal automatisch worden bijgewerkt, is het toch een goed idee om te weten of er updates in behandeling zijn.

Conclusie

Soms zijn er dingen die alleen je beste vrienden zouden moeten zien. Dankzij de Close Friends-optie hoef je maar op een enkele knop te drukken om die rare of grappige Instagramverhalen naar de vrienden te sturen waarvan je nog steeds hoopt dat ze je vrienden zullen blijven na het zien van deze verhalen.

Ga naar de bovenste knop