Hoe u het onthouden Instagram-account op uw apparaat kunt verwijderen

Wanneer u in elke app op uitloggen tikt, wordt u uitgelogd van het account. Om opnieuw in te loggen, moet u uw inloggegevens opnieuw invoeren, tenzij u de functie voor automatisch aanvullen van Oreo op Android-apparaten gebruikt. Maar met Instagram ligt dat anders. Om je het gedoe van het onthouden van je inloggegevens te besparen, bewaart Instagram ze om je snel aan te melden.

Je krijgt de optie "Doorgaan als" op het inlogscherm van de Instagram-app. Dit is soms een beetje ontmoedigend.

Ik weet zeker dat je je afvraagt ​​​​dat het geen praktische oplossing is, omdat iedereen met je telefoon kan inloggen op je Instagram-account. Maar hoe verwijder je dan de inloggegevens van Instagram of stop je automatisch met inloggen op de app?

Welnu, Instagram biedt een lokale manier om dat te doen. Hier zal ik je vertellen hoe je onthouden accounts op Instagram kunt verwijderen.

Aanbevolen onderwerp: De beste manier om uit te loggen van meerdere sites tegelijk

Laten we beginnen!

Bewaar uw inloggegevens niet

Instagram slaat je inloggegevens niet automatisch op. Het geeft je een optie waarmee je kunt voorkomen dat het je inloggegevens opslaat. Hier is hoe het te doen.

Stap 1: Open de Instagram-app en ga naar je profielscherm.

Stap 2: Klik op het pictogram met de drie balken in de rechterbovenhoek en kies Instellingen in het menu.

Stap 3: Scroll naar beneden en tik op Afmelden bij uw account.

Stap 4: Er verschijnt een pop-up in een van de twee vormen. Ofwel krijgt u een uitlogvenster met de tekst Onthoud mijn inloggegevens. Schakel het eerst uit en klik vervolgens op de optie Afmelden.

Of je krijgt een optie waarbij je kunt beslissen of je wilt dat Instagram je accountgegevens onthoudt. Klik op Niet nu.

Als je al bent uitgelogd bij Instagram en de onthouden informatie wilt verwijderen, moet je opnieuw inloggen en de bovenstaande stappen volgen. Als alternatief kunt u ook de onderstaande methode gebruiken.

Verwijder account

Zodra u zich afmeldt, brengt de app of website u naar het inlogscherm van Instagram. Hier vindt u twee opties - Inloggen als en Verwijderen. Als u op de eerste optie drukt, wordt u automatisch ingelogd terwijl Instagram uw gegevens heeft opgeslagen. Als u de inloggegevens wilt verwijderen, klikt u op Verwijderen. Er verschijnt een pop-up waarin u wordt gevraagd de actie te bevestigen. Klik op Verwijderen. Zodra u dat heeft gedaan, moet u de volgende keer dat u wilt inloggen uw inloggegevens invoeren.

Uitloggen bij alle accounts

Evenzo, als je meerdere accounts op Instagram hebt en op Afmelden bij alle accounts tikt, krijg je de mogelijkheid om de inloggegevens op te slaan. U kunt geen specifiek account selecteren en kiezen.

Nadat je bent uitgelogd, zie je meerdere accounts op het hoofdscherm van de Instagram-app. Klik op het pictogram met de drie stippen naast het pictogram waarvan u de details wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen uit de lijst. Hiermee worden de accountgegevens voor dat account van je telefoon verwijderd

Verwijder gegevens

Als de bovenstaande methoden niet werken, kun je ook de gegevens van de Instagram-app wissen om de inloggegevens te verwijderen. Met het wissen van gegevens worden geen Instagram-foto's verwijderd die op uw profiel staan. Als u echter de optie inschakelt om een ​​kopie in uw galerij op te slaan, worden die kopieën met deze methode van de Instagram-foto's op uw apparaat verwijderd. Verplaats ze dus naar een andere map voordat u deze methode volgt.

Volg de onderstaande stappen om de gegevens te wissen:

Stap 1: Open Apparaatinstellingen op je Android-apparaat en ga naar Apps / Applicatiebeheer.

Stap 2: Tik in Alle apps op Instagram.

Stap 3: Tik op Opslag gevolgd door Opslag wissen of Gegevens wissen volgens de optie die beschikbaar is op uw apparaat.

Afmelden bij Facebook

Als u uw Facebook gebruikt om u aan te melden bij Instagram en de bovenstaande methoden niet helpen, moet u zich afmelden bij de Facebook-app. Open daarna de Instagram-app en deze wordt ook uitgelogd. Log dan opnieuw in op Facebook. Nu totdat u handmatig inlogt op Instagram, bent u niet ingelogd.

Uitloggen bij de browser

Uitloggen bij de desktopversie is geen eenvoudige optie, in tegenstelling tot andere websites. Terwijl de optie er is, is het begraven.

Hier is hoe het te doen.

Stap 1: Open Instagram in je browser en ga naar het profielscherm.

Stap 2: Klik op het pictogram Instellingen naast de knop Profiel bewerken.

Stap 3: Selecteer Afmelden in het menu.

Uitloggen op alle apparaten

Als je om wat voor reden dan ook moet uitloggen vanaf alle apparaten, biedt Instagram daar geen speciale optie voor. U moet dus het wachtwoord wijzigen en de optie Afmelden bij alle apparaten selecteren. Daarna wordt u uitgelogd van alle apparaten, inclusief pc.

WAT GEBEURT ER MET INSTAGRAM?

Instagram heeft vorig jaar nieuwe functies aan zijn app toegevoegd. Eerst lanceerden ze IGTV voor verticale video's, daarna de naamtagfunctie, gevolgd doorgoede vrienden voor verhalen. Instagram gaf ons ook wat coole stickers Zoals vragen, afteltimer, emoji-schuifregelaar en meer.

Je kunt dit vaak doen op Instagram Tegenwoordig verlicht dat de miljoenen gebruikers die door hun ongeorganiseerde tijdlijn navigeren. Als je de verslaving echter volledig wilt omzeilen, hopen we dat bovenstaande oplossingen je zullen helpen om je inloggegevens te verwijderen.

Ga naar de bovenste knop