Hulu is een van de populaire opties van veel abonnees voor het streamen van on-demand inhoud en biedt een breed scala aan entertainmentinhoud, waaronder tv-programma's, films en originele series.
Onlangs sloot Hulu zich aan bij de campagne om het delen van wachtwoorden tussen gebruikers tegen te gaan, omdat het platform zijn abonnees op de hoogte bracht van nieuwe voorwaarden die het delen van uw account buitenshuis verbieden. Dit is wat u moet weten over de voorwaarden en hoe Hulu van plan is om te gaan met iedereen die zich niet aan deze voorwaarden houdt. Verifiëren Netflix, Hulu en Amazon Prime Videovergelijking: wat is de beste streamingdienst voor jou?

Hulu sluit zich aan bij andere streamingdiensten in hun harde optreden tegen het delen van accounts
E-mail Hulu heeft me zojuist gestuurd om me te laten weten dat ik mijn Hulu-account niet langer mag delen met andere mensen buiten mijn huishouden. Voor alle bestaande Hulu-abonnees wordt dit van kracht op 14 maart. pic.twitter.com/P4dbY3S29T
- Eli Sanza (@ejunkie2014) 1 februari 2024
Begin februari 2024 begonnen Hulu-abonnees berichten van de dienst te ontvangen waarin ze werden geïnformeerd over wijzigingen in hun abonneeovereenkomst.
De voorwaarden zijn met terugwerkende kracht van toepassing op nieuwe abonnees en gelden vanaf 25 januari 2024. Voor bestaande abonnees gelden de voorwaarden vanaf 14 maart 2024. Wat zeggen deze nieuwe voorwaarden?
In Hulu-abonneeovereenkomst, die op 25 januari is bijgewerkt, bevat Hulu een sectie over het delen van accounts:
“Tenzij de abonnementsservicelaag anders toestaat, mag u uw abonnement niet buiten uw huishouden delen.”
Vervolgens wordt een huishouden gedefinieerd als ‘een groep apparaten die zijn gekoppeld aan uw primaire persoonlijke woning en worden gebruikt door de personen die daar wonen’.
Deze voorwaarden maken het delen van wachtwoorden officieel verboden. Hulu sluit zich aan bij streamingdiensten zoals Netflix en Disney+, die door advertenties ondersteunde niveaus en verboden op het delen van accounts hebben geïntroduceerd. Verifiëren Moet je het wachtwoord van je Netflix-account met anderen delen?
Met Netflix kunt u bij bepaalde abonnementen echter extra leden aan uw account toevoegen. Hulu heeft nog geen soortgelijke functie aangekondigd, maar de taal in de abonneeovereenkomst laat ruimte voor een dergelijke functie in de toekomst.
Wat gebeurt er als u uw Hulu-account deelt?
Hoewel het delen van uw account binnen uw gezin nog steeds is toegestaan, kan het delen ervan met mensen uit andere gezinnen ertoe leiden dat het platform verschillende acties tegen u onderneemt.
Afhankelijk van uw Abonneeovereenkomst kan Hulu uw accountgebruik volgen om te bepalen of u zich aan de Voorwaarden houdt. Als we vaststellen dat u de Overeenkomst hebt geschonden, kunnen we de toegang tot uw account beperken of “beëindigen”.
Dit betekent dat het niet naleven van de nieuwe regels ertoe kan leiden dat u uit de dienst wordt verwijderd.
De campagne voor het delen van wachtwoorden tussen streamingdiensten vertoont geen tekenen van vertraging. De vereiste om uw account alleen te delen met leden van uw huishouden is een manier waarop streamingdiensten meer op kabel-tv lijken.
Omdat diensten als Netflix sinds de campagne een groei in gebruikersaantallen melden, kun je verwachten dat de meeste andere diensten dit voorbeeld zullen volgen. Je kunt nu bekijken Vergelijking Netflix en (HBO) Max: Welke streamingdienst past het beste bij jou?










