Hoe u suggesties voor 'Mensen die u misschien kent' op Facebook kunt verbergen

'Mensen die u misschien kent'-suggesties zijn een van de hulpmiddelen die bedoeld zijn om het communicatieproces te vergemakkelijken, maar deze suggesties kunnen voor sommigen ongewenst zijn.

Velen van ons bladeren liever door onze Facebook-feeds zonder dat ze te maken krijgen met de suggesties van vrienden. Gelukkig kun je suggesties voor ‘Mensen die je misschien kent’ verbergen. We zullen u eenvoudige en duidelijke stappen geven om deze suggesties uit te schakelen en zo te genieten van een afleidingsvrije browse-ervaring. Verifiëren Hoe u een anoniem Facebook-profiel maakt (en waarom u dat zou moeten doen).

Hoe geeft Facebook vriendensuggesties weer die voor jou interessant kunnen zijn?

Facebook gebruikt deelalgoritmen en lijsten van je geüploade contacten en bestaande vrienden om lijsten voor te stellen van mensen waarvan het denkt dat je ze kent. U kunt een aantal van deze mensen vinden in uw nieuwsfeed onder de galerij Mensen die u wellicht kent.

Suggesties van vrienden komen uit bronnen zoals:

  • Gemeenschappelijke vrienden hebben.
  • Je netwerk van relaties, bijvoorbeeld je huidige woonplaats, school of werk.
  • Zit in dezelfde Facebookgroep.
  • Tag jou en de voorgestelde persoon in dezelfde foto of post.
  • Contacten die je hebt geüpload.

Het is in het belang van Facebook om Facebook-vrienden aan u voor te stellen. Hoe meer connecties u op het platform heeft, hoe groter de kans dat u actief en betrokken blijft. Als u echter geen nieuwe vrienden op Facebook wilt toevoegen, kan de functie overbodig worden en beter verborgen zijn.

Hoe u suggesties voor 'Mensen die u misschien kent' op Facebook kunt verbergen

Facebook ondersteunt het permanent uitschakelen van de functie Mensen die je misschien kent niet. Maar je kunt het tijdelijk verbergen. Als u de schuifregelaar verbergt, kunnen ze gedurende een bepaalde periode niet in uw nieuwsfeed verschijnen.

Zo verberg je de functie Mensen die je misschien kent op Facebook:

  1. Start de Facebook-applicatie op uw apparaat.
  2. Blader totdat u de schuifregelaar Mensen die u misschien kent vindt.
  3. Klik op het meer icoon In de bovenhoek van de schuifbalk.
  4. Klik op Verberg mensen die je misschien kent.

Hoewel Facebook niet specificeert hoe lang de functie verborgen blijft, duurt het meestal enige tijd voordat deze terugkomt.

Sommige gebruikers krijgen ook vriendensuggesties via sms en e-mail, wat frustrerend kan zijn. Als u een van die gebruikers bent, kunt u de controle over uw app-meldingen terugnemen zonder een pauze van Facebook te hoeven nemen.

Hoe u de meldingen 'Mensen die u misschien kent' op Facebook kunt uitschakelen

Facebook biedt je de mogelijkheid om je af te melden voor het ontvangen van sms-berichten en e-mails met vriendensuggesties op de mobiele app en website. Het mooie is dat je dit kunt doen zonder dat je alle meldingen van Facebook hoeft te blokkeren.

Volg deze stappen om waarschuwingen voor vriendensuggesties op Facebook uit te schakelen met uw smartphone:

  1. Start de Facebook-app op uw apparaat en tik op uw profielfoto om het uitgebreide menu weer te geven.
  2. Scroll naar beneden naar Instellingen en klik erop.
  3. Tik op de pagina Instellingen op Mededelingen.
  4. bevind zich Mensen die u misschien kent.
  5. Schakel de schakelaar naast . uit Meldingen op Facebook toestaan Om u af te melden voor het ontvangen van deze meldingen.

Nadat dit proces is uitgevoerd, stopt Facebook met het sturen van deze vervelende meldingen.

Als u Facebook op een computer gebruikt, kunt u deze functie ook uitschakelen. Hier zijn de stappen om meldingen voor vriendensuggesties uit te schakelen:

  • Log in op uw Facebook-account en klik bovenaan op het naar beneden gerichte driehoekje.
  • tik op Instellingen en privacy.

  • Druk vervolgens op Instellingen.

  • Blader door de lijst totdat u vindt Mededelingen. Selecteer de optie.

  • Scroll naar beneden en klik op de optie "Mensen die u misschien kent".

U heeft de mogelijkheid om elk type melding (pushmeldingen, e-mail en sms) uit te schakelen. Je kunt ook alle meldingen uitschakelen door de schakelaar naast Meldingen op Facebook toestaan ​​uit te schakelen.

Zodra u deze functie en deze meldingen heeft uitgeschakeld, zou u veilig door Facebook moeten kunnen navigeren. Hoewel het uitschakelen van meldingen permanent is, moet u helaas het vak met vriendensuggesties verbergen wanneer het opnieuw in uw feed verschijnt. Je kunt nu bekijken Hoe kunt u uw Facebook-vriendschapsgeschiedenis eenvoudig en effectief controleren?

Ga naar de bovenste knop