Hoe u uw Facebook-account permanent kunt verwijderen in XNUMX minuten (eenvoudige manier)

Facebook is het beste sociale netwerk met je vrienden, en als je uiteindelijk besluit om Facebook te verlaten, ben je niet de enige. Onlangs begonnen veel Facebook-gebruikers hun Facebook-account te verwijderen vanwege Facebook-verslaving. In dit artikel heb ik stappen gegeven over "Hoe u uw account kunt deactiveren" en "Hoe u uw Facebook-account kunt verwijderen".

Het verschil tussen het deactiveren en verwijderen van een Facebook-account:

Je hebt misschien deze vraag als ik zeg dat je je account kunt deactiveren of verwijderen, dus hier is een verschil tussen het verwijderen en deactiveren van een Fb-account.

  • Als u uw account deactiveert, worden niet alle Facebook-gegevens verwijderd, maar wordt uw account verborgen voor uw vrienden, maar wanneer u ervoor kiest om het Facebook-account te verwijderen, worden de volledige FB-gegevens verwijderd.
  • Door het account te deactiveren, kunnen uw vrienden u uitnodigen voor een evenement.
  • Een account dat door u is gedeactiveerd, kan op elk moment opnieuw worden geactiveerd, omdat u niet opnieuw kunt activeren wanneer u uw account verwijdert.

Hoe u uw Facebook-account kunt verwijderen

Dus volg de onderstaande stappen wanneer je jezelf afvraagt ​​"hoe kan ik mijn Facebook-account verwijderen", deze stappen zullen je stap voor stap begeleiden om Facebook-account te verwijderen.

Maak een back-up van uw Facebook-gegevens (voor het geval u enig idee heeft om terug te gaan naar Facebook, dit is echter een veiligheidsmaatregel, u hoeft geen spijt te hebben na het verwijderen van uw Facebook-account wanneer u een back-up heeft)

Volg deze link"Verwijder mijn account(Link naar de officiële Facebook-website om een ​​Facebook-account te verwijderen)

Klik op Mijn account verwijderen. (Als u hierop klikt, wordt uw Facebook-account permanent verwijderd.)

Nadat je je Facebook-account hebt verwijderd, kun je je gegevens niet meer herstellen (tenzij je een back-up had voordat je je FB-account verwijderde), maar toch kunnen je vrienden de oude berichten zien die je hebt verzonden.

3. Hoe een Facebook-account te deactiveren:

Klik op de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek van de pagina in Facebook.

  • Klik in het vervolgkeuzemenu op 'Instellingen'.
  • Klik op Beveiliging in de linkerkolom, onder Algemeen.
  • Klik op Uw account deactiveren, wat de belangrijkste optie is.

Zie de uitleg in de afbeeldingen hieronder om Facebook te deactiveren:

1. Ga naar Instellingen

2. Klik op Beveiliging

3. Klik op Uw account deactiveren

4. Bevestig uw accountdeactivering

Als u problemen ondervindt bij het permanent sluiten van uw Facebook-account, laat het ons dan weten in de opmerkingen.

Ga naar de bovenste knop