Uitloggen bij het hoofdaccount op Chromebook

Chromebooks Gemakkelijk te gebruiken en responsief, maar er zijn een paar eenvoudige dingen die vreemd moeilijk te hanteren zijn. Een van die dingen die voor de hand moeten liggen, is om uit te loggen bij het hoofdaccount op uw Chromebook. Hoewel je met zoveel mogelijk accounts kunt inloggen, kun je ook eenvoudig uitloggen door de profielnaam op het vergrendelscherm te selecteren en te klikken op verwijder deze gebruiker.

Er is echter geen gemakkelijke manier om het eerste Google-account te verwijderen dat is gebruikt om in te loggen op Chromebook , ook wel het primaire account of het eigenaarsaccount genoemd. U kunt zelfs het primaire account niet eens van de Chromebook zelf verwijderen. Laten we eens kijken hoe we het primaire account kunnen verwijderen zonder een apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen Chromebook.

Meld u af bij het hoofdaccount op Chromebook

Google maakte het moeilijk om het account te verwijderen omdat het wilde aangeven dat het account belangrijker is en dat de gebruiker eigenaar is van de Chromebook. In het geval dat hij het wil verkopen, kan hij alleen profiteren van een voordeel Kracht was op een Chromebook. Maar hierdoor worden alle gebruikers en hun lokale gegevens verwijderd.

Dus als u alleen het primaire account wilt verwijderen en toch toegang wilt tot andere accounts en hun gegevens, kunt u dit doen door in te loggen op uw primaire Google-account op een ander apparaat dan een Chromebook, door een webbrowser te openen en naar Google zoeken -> Je moet op je profielfoto klikken en dan moet je op . klikkenGoogle-accountbeheer. U kunt ook klikken op deze link Om Google-accountbeheer rechtstreeks te openen.

Nu onder het tabblad الأمان , scrol omlaag om een ​​sectie te vinden met de naam "je apparatenen klik opApparaat beheerderOnder het.

Selecteer nu de Chromebook waarop u wilt uitloggen.

Klik nu op de knop Afmelden en klik nogmaals op Afmelden in de pop-up die verschijnt.

Zodra u zich afmeldt, wordt de Chrome-browser op uw Chromebook uitgelogd en verschijnt er een inlogfout.

Klik op de foutmelding die verschijnt en uw Chromebook wordt automatisch uitgelogd. Hoewel al uw gegevens van de Chromebook zijn verwijderd, geeft het besturingssysteem nog steeds de inlogfout voor uw account en statistieken weer. Net als een pincode werkt uw vorige toegangscode niet meer en moet u zich opnieuw aanmelden met uw Google-account om het apparaat te laten werken zoals verwacht.

inkapseling

Hoewel deze oplossing uw account niet volledig verwijdert, is dit de beste die u kunt krijgen, omdat u niet alleen het account verwijdert, maar ook gegevens verwijdert en opslagruimte vrijmaakt voor andere accounts. En het rare is dat als je het hele proces probeert te doen... Chromebook Idem, het zal niet werken. Zorg er dus voor dat je op een ander apparaat zit en hetzelfde Google-account gebruikt.

Ga naar de bovenste knop