Nadat Facebook de laatste update van de Messenger-app lanceerde, voegde het een geweldige functie toe aan de update, waarbij gebruikers berichten konden verwijderen nadat ze deze na korte tijd van de andere partij hadden gelezen, wat betekent dat het bericht automatisch werd vernietigd.
Na de nieuwe update van de Messenger-applicatie heeft Facebook een nieuwe functie toegevoegd waarmee gebruikers berichten kunnen verbergen nadat ze ze van de andere partij hebben gelezen, met andere woorden, berichten van vernietiging verzenden nadat hij ze heeft gelezen alsof je ze op zijn account hebt verwijderd.

Deze nieuwe functie zal de gebruikers zeker veel voordeel opleveren, en we zullen in dit bericht uitleggen hoe je het kunt toepassen, dus zorg er eerst voor dat je de Messenger-applicatie hebt bijgewerkt en wanneer je een gesprek met je vrienden opent, klik je op de naam bovenaan zoals in de afbeelding:
Dan kies je de nieuwe functie, geheim gesprek, of in het Arabisch, een geheim gesprek, zoals op de afbeelding:
Wanneer u het nu kiest, schrijft u gewoon een bericht en na verzending zal het verdwijnen zodra de persoon die het zal openen het leest alsof u hun account hebt ingevoerd en het hebt verwijderd
Trouwens, deze functie geeft je ook de mogelijkheid om een specifieke tijd in te stellen voor het verschijnen van het bericht dat je hebt verzonden, en het begint vanaf 5 seconden tot een hele dag.




