Een uitleg over het uitschakelen van de Gezien-functie of weergave bij het bekijken van berichten op Facebook

Zeker na de laatste update van Facebook omtrent het woordje “Gezien” of “Getoond” werd de zaak erg vervelend. Wanneer je een bericht ontvangt van iemand waar je niet op wilt reageren of later op wilt reageren, lijkt het hem dat je het bericht hebt gelezen en dus verplicht bent te reageren, en wat vervelender! Er is geen optie om deze functie uit te schakelen, maar er is een wijziging in de browser waarmee u dit kunt doen.

Schakel de functie "Gezien" of "Gezien" uit bij het bekijken van berichten

Log hier in om deze functie uit te schakelen Site Vervolgens klik je op de groene knop “Get Chat Undetected” en de browser die je gebruikt wordt herkend.

Als u een Google Chrome-gebruiker bent, wordt een bestand naar uw apparaat gedownload, dus sluit Google Chrome, open vervolgens dit bestand en dat is alles, en de functie wordt geannuleerd.

Als u een Firefox-gebruiker bent, verschijnt er een venster om de installatie te voltooien, klik op Nu installeren om de installatie te voltooien.

En nu verschijnt de zin "Gezien" of "Bekeken" niet bij uw vrienden, dus u kunt berichten lezen en erop reageren wanneer u maar wilt.

Het werkt ook in Internet Explorer. Ik heb ervoor gezorgd dat de add-on goed werkt via een van mijn vrienden, waar ik de add-on heb geïnstalleerd en hem heb gevraagd een bericht naar mij te sturen en ik zag het en hij liet hem niet zien "Gezien" of "Gezien"

Ongedaan maken Deze functie deactiveren (opnieuw activeren)

Als u de vorige stap ongedaan wilt maken en deze functie weer wilt herstellen, kunt u dat eenvoudig doen. Als u een Google Chrome-gebruiker bent, gaat u naar Instellingen en vervolgens naar Extensies en klikt u vervolgens op uitschakelen of verwijderen om Chat Undetected toe te voegen.

Ga voor Firefox naar Extensies en schakel vervolgens de tool Chat Undetected uit of verwijder deze.

Ga naar de bovenste knop