Hoe de schermopnameknop op iPhone en iPad uit te schakelen

zou een voordeel kunnen zijn.”Schermopnameop uw iPhone of iPad zijn op veel manieren nuttig. Hoogstwaarschijnlijk is het om een ​​complexe set instructies te delen met een volledig niet-technisch persoon. Of misschien wil je je fans je geweldige spelvaardigheden laten zien. Hoe dan ook, de knop Schermopname is een aantal snelle tikken en vegen.

Hoewel het een handige functie is, zal het misschien niet voor iedereen aantrekkelijk zijn. U gebruikt deze functie bijvoorbeeld zelden en schermopname verspilt schermruimte in uw Control Center. Niet alleen dat, maar het kan ook problemen opleveren op het gebied van privacy en veiligheid. Zeker als je je iPhone en iPad deelt met anderen of in een testomgeving. Dan is het hele ding dat niet kan gebeuren met kinderen - wil je dat ze toegang hebben tot zo'n functie?

Hieronder bespreken we verschillende manieren om te verwijderen: Schermopname vanuit het controlecentrum. U kunt ook zoveel als u wilt voorkomen dat het volledig wordt uitgevoerd. Als u een ouder bent, kunt u ook nuttig advies vinden over hoe u de functie op afstand kunt beheren.

Schermopnameknop verwijderen uit Control Center

Bediening van schermopname wanneer ongebruikt wordt gewoon ruimte in beslag genomen op het Control Center. Als het je in de weg staat bij het selecteren van of interactie met een ander item (wat absoluut niet leuk is), kan worden voorkomen dat het daar verschijnt.

Stap 1: Open de app Instellingen.

Stap 2: Klik op Control Center en klik vervolgens op Customize Controls.

Stap 3: Klik in het gedeelte INCLUSIEF op het roodgekleurde pictogram voor Schermopname.

Stap 4: Klik op Verwijderen om uw actie te bevestigen.

Dit is het. De bedieningsknop Schermopname verschijnt niet langer in het Control Center. Om het later opnieuw in te schakelen, gaat u terug naar het scherm Aanpassen Control Center en tikt u vervolgens op het groene pictogram voor het opnamescherm dat wordt weergegeven onder MEER BEDIENINGEN.

Als je daar toch bent, wat dacht je ervan om wat handige opties toe te voegen aan het Control Center?

Schermopname beperken

Wanneer u uw apparaten moet delen, kan schermopname ook vervelend zijn. Als je het niet leuk vindt dat andere gebruikers Camera Rolls gebruiken en willekeurige schermopnamen maken, kun je de functie volledig uitschakelen. Helaas is het gemakkelijk ongedaan te maken en je kunt niet voorkomen dat iemand het opnieuw inschakelt in het Control Center. Gelukkig helpt de Screen Time-functionaliteit die in iOS is ingebouwd je om beperkingen op te leggen aan de functie.

Opmerking: Schermtijd is beschikbaar vanaf iOS 12 en hoger. Als je nog steeds iOS 11 of iOS 10 op je iPhone of iPad gebruikt, kun je de volgende reeks beperkingen vinden onder Instellingen > Algemeen > Beperkingen.

Stap 1: Open de app Instellingen en tik op Schermtijd. Klik in het deelvenster Schermtijd op Instellingen voor inhoud en privacy.

Tip: om te voorkomen dat anderen uw beperkingen wijzigen zonder uw toestemming, kunt u overwegen een toegangscode in te stellen voor Schermtijd. Er is een optie om dit te doen in het paneel Schermtijd zelf.

Stap 2: Tik op Inhoudsbeperkingen. Als je de optie niet ziet, zet je de schakelaar naast Inhouds- en privacybeperkingen aan om deze zichtbaar te maken.

Stap 3: Klik onder GAME CENTER op Schermopname.

Stap 4: Klik op Niet toestaan ​​en sluit vervolgens de app Instellingen. Het besturingselement Schermopname zou niet moeten werken, zelfs niet als het is ingeschakeld in het Control Center.

Afgezien van het ongemak dat uw gebruikers veroorzaken, is een andere reden waarom u schermopname wilt beperken, privacy- en beveiligingsproblemen. Als u bijvoorbeeld verschillende toepassingen downloadt en uitprobeert, of als u geabonneerd bent op: Apple's TestFlight Je moet rekening houden met de mogelijke effecten daarvan.

Een potentiële testfunctie kan gevoelige informatie publiceren door middel van schermopname zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Hoewel de kans dat dit echt gebeurt klein is, is het altijd het beste om veilig te zijn voordat je te veel spijt krijgt.

beheer op afstand

Schermopname opent de hele andere dimensie van problemen met ouderlijk toezicht. Kunt u het oordeel van uw kind vertrouwen om te beslissen wat u wilt opnemen en delen met anderen? Bij twijfel is het aan jou om te beslissen of hij de functie moet gebruiken.

Om te beginnen kun je de schermopname eenvoudig beperken via Schermtijd Door rechtstreeks met de iPhone of iPad van uw kind te communiceren en deze te beveiligen met een toegangscode (zoals hierboven vermeld). U kunt dit ook op afstand doen als het apparaat van uw kind is gekoppeld aan een iOS-apparaat via iCloud Family Sharing.

Tik hiervoor op uw profiel in de app Instellingen en tik vervolgens op Delen met gezin. Tijdens dit proces moet u een Screen Time-toegangscode instellen voor elk gezinslid dat u toevoegt, die moet worden gebruikt wanneer u deze apparaten op afstand beheert.

Nadat u het account van uw kind heeft toegevoegd, klikt u op de naam van uw kind onder Familie in het paneel Schermtijd , en u krijgt toegang tot een aangepaste reeks beperkingen die van toepassing zijn op het apparaat van uw kind. De opties zijn vergelijkbaar met die op uw iPhone of iPad, dus u zou geen problemen moeten hebben om dingen uit te zoeken.

Screen Time biedt ook een reeks functies voor beheer op afstand, van het volledig blokkeren van apps, het beperken van in-app-aankopen en het configureren van de hoeveelheid tijd die aan een specifieke app wordt besteed. Om optimaal te profiteren van deze unieke en handige functie.

wat wil je doen?

De native schermrecorder van iOS elimineert de noodzaak om schermopname-apps van derden te installeren die op uw iPhone of iPad worden gebruikt. Het is ook een veel beter alternatief dan schermafbeeldingen. Maar zoals je hierboven hebt gezien, zijn er tal van omstandigheden waarin het het beste is om de functie te beperken.

We verwelkomen de glorie van Apple voor de mogelijkheid om schermopname zo gemakkelijk uit te schakelen. Daarna krijg je een plek om iets anders toe te voegen aan het Control Center en zijn er geen video's meer die op het scherm zijn opgenomen in je galerij.

Ga naar de bovenste knop