Hoe Close Sharing op Android uit te schakelen

Net als bij Apple's Airdrop, Dichtbij delen Google kan bijna alles gemakkelijk naar andere Android-apparaten in de buurt sturen. Maar het kan soms vervelend zijn. Elke keer dat iemand in uw contacten bijvoorbeeld de functie Close Sharing gebruikt, verschijnt er een pop-up waarin u wordt gevraagd:Naburig apparaat is betrokken, tik om zichtbaar te worden. Gelukkig kunt u, als u Dichtbij delen niet gebruikt, dit eenvoudig uitschakelen via de instellingen. Laten we eens kijken hoe dat te doen.

Hoe Close Sharing op Android uit te schakelen

Om Close Sharing volledig uit te schakelen, tikt u op de schakelaar Close Sharing in het paneel Snelle instellingen. Als je de tuimelschakelaar niet ziet, tik je op Vrijlating , sleep de schakelaar naar Snelle instellingen en tik erop. Als je klaar bent, wordt het bericht van dichtbij geopend in de ontvangstmodus, zoals de deelpagina. Nu kun je gewoon op de profielfoto in de rechterbovenhoek van de Close Up Share-pagina klikken om de instellingen voor delen voor apparaten in de buurt weer te geven.

U wordt nauw doorverwezen naar de instellingen voor delen. Schakel eenvoudig de tuimelschakelaar uit van Aan naaruitdoenGesloten delen wordt volledig uitgeschakeld op uw apparaat.

Als alternatief kunt u Close Sharing uitschakelen door te openen Systeeminstellingen -> Google -> Apparaatverbindingen -> Delen sluiten En u moet de activeringsschakelaar uitschakelen om deze uit te schakelen.

Weg met pop-upmeldingen

In plaats van Close Sharing helemaal uit te schakelen, kunt u vervelende pop-upmeldingen verwijderen. Klik hiervoor op de knop “Van dichtbij delenbij snelle instellingen. Klik nu op de profielfoto op de pagina voor het sluiten van delen om toegang te krijgen tot de instellingen.

Selecteer in de instellingen de optie genaamd "machine visieen stel de optie in opverborgen. Dat is het, zodat u kunt voorkomen dat u meldingen ontvangt.

U kunt het ook instellen op "Sommige contactenDefinieer aangepaste contacten. Uw apparaat is nu alleen zichtbaar voor haar om met u te delen.

Hoe dan ook, je kunt nog steeds met iedereen delen door het delen van sluiten handmatig te openen vanuit het paneel met snelle instellingen. Dus in plaats van volledig uit te schakelen, kunt u het instellen op "verborgen"Of"Sommige contacten”, zodat u nog steeds van de functie kunt profiteren.

inpakken

Als u opdringerige pop-upmeldingen wilt uitschakelen en toch de functie voor het delen van dichtbij wilt gebruiken, kunt u hiervan profiteren door deze in de onzichtbare modus in te stellen. Maar als u het niet wilt gebruiken, kunt u het eenvoudig uitschakelen door het uit te schakelen. Je kan zien Bestanden delen met Close Sharing op Android.

Ga naar de bovenste knop